Вашата кошница
0 продуктa, Oбщо : 0,00 лв
Вашата кошница е празна
Продукт

Защо да правим сами козметика

Персонализирано и под контрол:  с богата информация за характеристиките на първичната материя, публикувана на този сайт, вие управлявате композицията и качеството  на готовия продукт. Вие използвате рецепти, които отговарят точно на вашите потребности, желания, специфика и проблематика  в пълна сигурност.

Ефикасно :  Рецептите на този сайт са контролирани и тествани така, че да ви осигурим максимална сигурност с опростени формули,  с целенасочено действие ‘’по мярка ‘’

и доказана ефикасност. По отношение на формулите и начина на изпълнение предложените козметични рецепти за изпълнение в домашни условия не се различават особено от тези, произведени в една лаборатория, ако не броим количеството.

Екологично : всички продукти, компоненти , флакони и материали са специално селекционирани, за да отговорят максимално на това условие. Натуралните продукти носят етикет за произход –  биологична или естестествена реколта. Флаконите и материалите са годни за рециклиране или са с произход от вече рециклирани материали.

Качествено:  Сертификатите, които показваме за всеки продукт, са гаранция за доказано качество. Съставките и продуктите на този сайт не са тествани върху животни.

Икономично : приготвената в домашни условия козметика е много по-евтина от закупената,защото ви освобождава от задължението да плащате големите комисионни на производителите на класическа козметика. Вие ще спестите от разходите, които иначе плащате за опаковка, дистрибуция, складиране, търговска площ и реклама на тези фирми.  След първата инвестиция за материали и компоненти, вие ще реализирате вашата френска козметика на наистина икономични цени.    

Забавно : оригинално и креативно забавление, което може да се сподели с вашите близки, семейството или с приятели, за да си доставите удоволствие на вас лично или да доставите удоволствие на другите, за да прекарате приятни моменти или просто да имате  удовлетворението да реализирате самостоятелно вашите 100% натурални персонализирани козметични продукти  и да кажете ‘’Аз го направих ! ‘’ .

Ние ви предлагаме преди всичко едно невероятно приключение!

Top